Kadayif hamurunda yumurta kullanımı hakkında düşündüğümde, bu konuda oldukça farklı görüşlerin olduğunu görüyorum. Yumurta kullanımı, hamurun yapısını ve lezzetini etkileyebilirken, geleneksel tariflerde genellikle yer almadığını öğrenmek ilginç. Peki, yumurta kullanmadan da bu hamurun hazırlanabileceği alternatifler mevcut mu? Ayrıca, bu alternatiflerin lezzet ve doku üzerindeki etkileri nasıl olur? Merak ediyorum, bu konuda deneme yapıp farklı sonuçlar elde edenler var mı?
Kadayif hamurunda yumurta kullanımı hakkında düşündüğümde, bu konuda oldukça farklı görüşlerin olduğunu görüyorum. Yumurta kullanımı, hamurun yapısını ve lezzetini etkileyebilirken, geleneksel tariflerde genellikle yer almadığını öğrenmek ilginç. Peki, yumurta kullanmadan da bu hamurun hazırlanabileceği alternatifler mevcut mu? Ayrıca, bu alternatiflerin lezzet ve doku üzerindeki etkileri nasıl olur? Merak ediyorum, bu konuda deneme yapıp farklı sonuçlar elde edenler var mı?
Cevap yaz