Poğaça hamurunun kıvamı hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Acaba poğaça hamurunu hazırlarken kullandığınız unun tipi ile kıvam arasındaki ilişkiyi gözlemleyebildiniz mi? Unun su emme kapasitesinin ve kalitesinin hamurun elastikiyetini etkilediğini belirtmişsiniz, bu durumda hangi unları tercih etmenin daha iyi sonuç verdiğini denediniz mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi ile gluten oluşumunun artmasının poğaçaların lezzetine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Poğaça hamurunun kıvamı hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Acaba poğaça hamurunu hazırlarken kullandığınız unun tipi ile kıvam arasındaki ilişkiyi gözlemleyebildiniz mi? Unun su emme kapasitesinin ve kalitesinin hamurun elastikiyetini etkilediğini belirtmişsiniz, bu durumda hangi unları tercih etmenin daha iyi sonuç verdiğini denediniz mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi ile gluten oluşumunun artmasının poğaçaların lezzetine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz