Revani hamurunun kıvamı ile ilgili bu yazıyı okuduktan sonra, doğru kıvamı yakalamanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Sizce hamurun akışkanlığı ve yoğunluğu arasında nasıl bir denge sağlamak gerekiyor? Ayrıca, yumurtaları çırpmanın kabarma üzerindeki etkisi konusunda daha fazla bilgi verir misiniz? İrmik kullanmanın dokuyu nasıl zenginleştirdiği de oldukça ilginç. Kendi denemelerimle ilgili bu ipuçlarını uyguladığımda, sonuçlarımda bir fark yaratacağını düşünüyorum. Sizin bu konuda başka önerileriniz var mı?
Revani hamurunun kıvamı ile ilgili bu yazıyı okuduktan sonra, doğru kıvamı yakalamanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Sizce hamurun akışkanlığı ve yoğunluğu arasında nasıl bir denge sağlamak gerekiyor? Ayrıca, yumurtaları çırpmanın kabarma üzerindeki etkisi konusunda daha fazla bilgi verir misiniz? İrmik kullanmanın dokuyu nasıl zenginleştirdiği de oldukça ilginç. Kendi denemelerimle ilgili bu ipuçlarını uyguladığımda, sonuçlarımda bir fark yaratacağını düşünüyorum. Sizin bu konuda başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz