Tavada yapabileceğim hamur işleri hakkında okuduğumda, özellikle pankek ve gözleme tarifleri ilgimi çekti. Pankek yaparken malzemeleri karıştırmak oldukça pratik görünüyor. Peki, gözleme iç harcını yaparken hangi malzemeleri tercih etmeliyim? Peynir ve ıspanak dışında başka önerilerin var mı? Ayrıca, katmer tarifinde iç harcı olarak ne kullanmalıyım sizce? Bu tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Tavada yapabileceğim hamur işleri hakkında okuduğumda, özellikle pankek ve gözleme tarifleri ilgimi çekti. Pankek yaparken malzemeleri karıştırmak oldukça pratik görünüyor. Peki, gözleme iç harcını yaparken hangi malzemeleri tercih etmeliyim? Peynir ve ıspanak dışında başka önerilerin var mı? Ayrıca, katmer tarifinde iç harcı olarak ne kullanmalıyım sizce? Bu tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz